Why stay with me?


  • Wasserette

  • Gym

  • Parkeergarage

  • Dakterras

  • Kitchenette

  • Meeting room

  • Sauna

  • 24/7 Mini Market

Een verblijf wat je bijblijft

Hotel in Amsterdam? A stay to remember. Amsterdam heeft een unieke urban lifestyle. De dynamiek van een wereldstad gaat moeiteloos samen met de gezelligheid van een dorp. Dat inspirerende en persoonlijke karakter vind je terug bij Hotel2Stay. In ons moderne hotel reserveer je een eigen studio om te wonen, te werken en te slapen. Een sfeervolle zelfstandige ruimte, voor een local feel en maximaal comfort. Wie bij ons verblijft woont in Amsterdam, of in elk geval even. Neem dus een kijkje in onze studio’s en geniet van het meest comfortabele hotel in Amsterdam.

Beste Prijsgarantie

Verleng je verblijf

Verleng je verblijf

Wil je langer verblijven? Geen probleem! We bieden extended stay aan voor iedereen die van Amsterdam wilt genieten, van 7 nachten tot 6 maanden. De perfecte manier om Amsterdam te ervaren als een echte local

Extended Stay
Waarom bij ons verblijven?

Waarom bij ons verblijven?

Wie bij ons verblijft krijgt toegang tot alle Hotel2Stay faciliteiten. We hebben een launderette, privé sauna, gym, vergaderzaal, parkeergarage en dakterras met city view. Ergens hulp bij nodig? Check de receptie, we zijn er 24/7.

Ontdek het hotel
Zakelijk verblijf

Zakelijk verblijf

Verblijft u voor zaken? Wij bieden u het ideale verblijf. Met een eigen keuken in uw studio, een meeting room, parkeergarage en de perfecte bereikbaarheid met OV en auto bent u echt van alle gemakken voorzien.

Zakelijk verblijf

Wat onze gasten zeggen


4.4


van 5


4.5


van 5


4.4


van 5


8.7


van 10

Als een echte local

Als een echte local

Je vindt Hotel2Stay vlakbij Station Amsterdam Sloterdijk of aan de buitenzijde van de ring A10 - perfect bereikbaar met OV of de auto. Vanuit het hotel ben je in een mum van tijd bij hotspots als de Westergasfabriek, de Foodhallen en het Museumplein. 

Fiets langs de grachten of loop door de Negen Straatjes. Wij helpen je om alle verborgen en niet zo verborgen juweeltjes in Amsterdam te ontdekken. Ben je al nieuwsgierig?

Bekijk de bezienswaardigheden