Contact

Hotel2Stay

Tempelhofstraat 2
1043 EC Amsterdam

Hoofdingang: ///wicket.this.revives
Parkeergarage: ///golf.kings.inflict 
Leveranciers: ///golf.kings.inflict

020 229 63 45
info@hotel2stay.nl

Open in Google Maps

Reizen naar en van het hotel

Via Amsterdam Airport Schiphol

Wij bevelen aan om de trein naar Amsterdam Sloterdijk Station te nemen. Het duurt maar 1o minuten, het hotel is naast het station en het enkeltje kost minder dan €5. Je kunt ook bus 69 naar Amsterdam Sloterdijk Station nemen en dat duurt ongeveer 35 minuten. Het hotel is recht voor busstop M. En je kunt uiteraard een taxi nemen, welke buiten het vliegveld op je staan te wachten. 

Via Amsterdam centrum

Afhankelijk van waar je reist kun je met de trein komen, bus 22, metro 50/51 of tram 19 naar Amsterdam Sloterdijk Station. Kijk ook vooral op 9292 voor een reisadvies van A naar B.

Met de auto

Kom je met de auto? We hebben onze eigen beveiligde parkeergarage die 24/7 open is. Parkeren kan voor €15 per nacht per auto. Betaald straatparkeren is ook (beperkt) beschikbaar voor het hotel. 

Met de fiets

Huur een stadsfiets en fiets als een echte Amsterdammer van en naar het hotel. Prijzen:

3 uur € 9,50 per fiets
1ste dag €15,- per fiets
2de dag of langer + €14,- per fiets per dag

 

Minimale leeftijd, borg en no-cash

Minimale leeftijd 

Om in ons hotel een reservering te maken of te verblijven moet je minimaal 25 jaar of ouder zijn (we maken alleen een uitzondering voor families). 

Borg

Alle gasten moeten bij inchecken een borg van €100 betalen via credit card of pinpas. De borg wordt na check out teruggeven als er geen schade in de kamer en de Huisregels niet zijn overtreden. 

No-cash 

We zijn een no-cash hotel en accepteren alleen betalingen via credit card of pinpas (Visa, Mastercard, American Express, Maestro). De betaalkaart moet overeenkomen met de naam op het geldige legitimatiebewijs.

COVID-19

Bij Hotel2Stay gaat gezondheid boven alles. 

Maar afstand houden betekent gelukkig niet afstandelijk zijn. Wij hebben ons tot doel gesteld om voor onze gasten en medewerkers steeds de beste balans te vinden tussen gezondheid, veiligheid en gastvrijheid. Zo bieden wij u een veilig én fijn verblijf. Hierbij volgen wij de aanbevelingen van de overheid nauwgezet en passen wij ons beleid aan wanneer dat nodig of mogelijk is. 

Momenteel hosten wij parkeerplekken voor een nabije COVID-19 testlocatie in onze garage. Wij garanderen een veilige omgeving voor al onze gasten. Voor vragen over testen, verwijzen wij u naar de GGD.

Omgeving van het hotel

Amsterdam Sloterdijk Station is om de hoek van het hotel op nog geen 5 minuten lopen. En dan is er nog het Westerpark, met diverse food bars, clubs en restaurants. Wil je nog wat verder weg van het hotel? Huur een van onze stadsfietsen, gebruik het openbaar vervoer of neem een taxi. 

Bekijk onze bezienswaardigheden.

GET IN TOUCH

Vragen? Meer weten over onze studio’s? Gewoon nieuwsgierig? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen of e-mailen kan natuurlijk ook.