Contact

Hotel2Stay

Tempelhofstraat 2
1043 EC Amsterdam

Hoofdingang: ///wicket.this.revives
Parkeergarage: ///golf.kings.inflict 
Leveranciers: ///golf.kings.inflict

020 229 63 45
info@hotel2stay.nl

Open in Google Maps

Reizen naar en van het hotel

Via Amsterdam Airport Schiphol

Wij bevelen aan om de trein naar Amsterdam Sloterdijk Station te nemen. Het duurt maar 1o minuten, het hotel is naast het station en het enkeltje kost minder dan €5. Je kunt ook bus 69 naar Amsterdam Sloterdijk Station nemen en dat duurt ongeveer 35 minuten. Het hotel is recht voor busstop M. En je kunt uiteraard een taxi nemen, welke buiten het vliegveld op je staan te wachten. 

Via Amsterdam centrum

Afhankelijk van waar je reist kun je met de trein komen, bus 22, metro 50/51 of tram 19 naar Amsterdam Sloterdijk Station. Kijk ook vooral op 9292 voor een reisadvies van A naar B.

Met de auto

Kom je met de auto? We hebben onze eigen beveiligde parkeergarage die 24/7 open is. Parkeren kan voor €15 per nacht per auto. Betaald straatparkeren is ook (beperkt) beschikbaar voor het hotel. 

Met de fiets

Huur een stadsfiets en fiets als een echte Amsterdammer van en naar het hotel. Prijzen:

Drie uur € 12,- per fiets
Eerste 24 uur € 18,- per fiets 
Elke 24 uur daarna € 16,- per fiets

Borg

Borg

Alle gasten moeten bij inchecken een borg van €100 betalen via credit card, pinpas of contant. De borg wordt na check out teruggeven als er geen schade is in de kamer en de Huisregels niet zijn overtreden. Contante betalingen met biljetten van € 200,- of € 500,- worden niet geaccepteerd.

Omgeving van het hotel

Amsterdam Sloterdijk Station is om de hoek van het hotel op nog geen 5 minuten lopen. En dan is er nog het Westerpark, met diverse food bars, clubs en restaurants. Wil je nog wat verder weg van het hotel? Huur een van onze stadsfietsen, gebruik het openbaar vervoer of neem een taxi. 

Bekijk onze bezienswaardigheden.

GET IN TOUCH

Vragen? Meer weten over onze studio’s? Gewoon nieuwsgierig? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Bellen of e-mailen kan natuurlijk ook.